دسر معروف ترکیه ای
مواد لازم برای تهیه کیک :
4عدد تخم مرغ
1 استکان شکر
3 قاشق غ آب گرم
۱استکان آرد
نصف استکان نشاسته ذرت
نصف ق م وانیل
۱ ق چ بکینگ پودر
۲ ق غ پودر کاکائو
طرز تهیه کیک
در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم (تو سفیده نباید یه ذره زرده هم باشه)نصف شکر رو داخل سفیده تخم مرغ میریزیم و با دور بالای همزن انقدر میزنیم تا مثل خامه بشه(تقریبا ۵-۶ دقیقه طول میکشه)
بقیه شکر رو هم داخل زرده تخم مرغ میریزیم و ۴-۵دقیقه هم میزنیم و بعد آب گرم و مواد خشک (الک شده)رو بهش اضافه کنید و دوباره با همزن بزنیدودر آخر هم سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و آروم هم میزنیم.
مطابق کلیپ مواد روی داخل سینی فر بریزید(از قبل کاغذ روغنی بزارید)و حرارت فر روروی ۱۷۰ درجه تنظیم کنیدو سینی رو داخل فر بزارید تا کیک بپزه.چون قطر کیک کم هستش خیلی زود میپزه (بین ۵تا ۱۰ دقیقه)بستگی به فر داره.
بعد از اینکه کیک پخت روی یه کاغذ روغنی دیگه بزارید و رول کنید و بزارید سرد بشه.
برای تهیه خامه :
۲ ق غ پودر شانتی
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۸۰گرم شکلات آب شده
۱۰۰گرم پنیر لبنه
طرز تهیه
بجز شکلات بقیه مواد رو داخل یه ظرف بریزید و حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید درآخر هم شکلات رو اضافه کنیدو دوباره هم بزنید ۱ ساعت بزارید تو یخچال و بعد روی کیک بزنید.
برای روی کیک :
۱۰۰گرم خامه صبحانه
۸۰ گرم شکلات
طرز تهیه
خامه رو کمی گرم میکنیم به اندازه ای که شکلات داخلش آب بشه بعد خاموش میکنیم و شکلات رو داخلش میریزیم و مرتب هم میزنیم تا آب بشه در آخر هم روی کیک میریزیم.
✔️ نکته :
به جای پودر شانتی از خامه قنادی میتونید استفاده کنید.
درباره این سایت